Winkelen

Neem comfortabele schoenen mee

Edmontons winkelgelegenheden

Als je op zoek bent naar geweldige winkelmogelijkheden, ben je hier aan het juiste adres. In Edmonton vind je van alles, van grote merkenwinkels tot lokale boetiekjes.

West Edmonton Mall
Het wordt een ‘winkelcentrum’ genoemd maar eigenlijk is het Noord-Amerika’s Mount Everest voor winkelen, indoor entertainment en andere attracties. Neem een kijkje bij de meer dan 800 winkels en boetiekjes die bij elkaar een gebied beslaan dat even groot is als 48 straatblokken! Naast de vele winkels beschikt het winkelcentrum ook over een overdekte ijsbaan, een pretpark, 's werelds grootste overdekt tropisch zwemparadijs en nog veel meer.

Winkel in de charmante buurten
Als je op zoek bent naar lokale designeritems of iets authentiekers, maak dan een wandeling langs Whyte Avenue. Gelegen in wijk Old Strathcona waar een funky en boheemse sfeer de boventoon voert, is deze straat uitgeroepen tot een van de vijf beste winkelwijken van Canada. De geroemde kunst- en cultuurscene heeft deze plek als thuisbasis en dat zie je terug in de overvloed aan authentieke boetiekjes, muziekwinkels, trendy restaurants, cafés, pubs en nachtclubs. Must-stops zijn onder meer Blackbyrd Myoozik, Old Strathcona Antique Mall, Bamboo Ballroom, Gravitypope en Poppy Barley.

Bezoek ook zeker de verfijnde wijk 4th Street Promenade in het hart van Edmonton voor een stedelijke ervaring vol kunst, lekker eten en authentieke boetiekjes. Neem een ​​kop koffie bij Credo en wandel binnen bij high-end kledingwinkels zoals The Helm, Workhall en High Grade Denim Gallery. 124 Street loopt langs de westkant van het centrum en kenmerkt zich door lokale winkels, kunstgalerieën en bekroonde restaurants.

Boek je ticket naar Edmonton nu!