Rivierdal

Roei, fiets, jog of Segway

Geniet van de schoonheid van het buitenleven en het grootste stadspark in Noord-Amerika. Met meer dan 20 grote parken en attracties in een rivierdal die 22 keer zo groot is als Central Park in New York, is er geen gebrek aan mogelijkheden.

Een oase van rust, midden in de stad

Ga rennen. Ga fietsen. Of stap op een Segway…
Het rivierdal en de parken van Edmonton bieden meer dan 150 kilometer aan paden verspreid door de stad, klaar om ontdekt te worden! Deze routes zijn perfect voor joggers, fietsers en natuurliefhebbers. Sla een nieuwe weg in en waag je door het rivierdal tijdens een Segway-tour met River Valley Adventure Co. Als je liever op het water bezig bent, huur dan een kano, kajak of zelfs een SUP-board om de North Saskatchewan rivier te verkennen!

Kom tot rust in het park
Met een overvloed aan parken verspreid over het dal, zijn er genoeg mogelijkheden om een ​​pauze in te lassen voor een picknick of een spelletje frisbee! Veel van deze pittoreske parken zijn ook de thuisbasis van de bruisende festivals en evenementen van Edmonton.

Attracties in het rivierdal
Ook ben je in het rivierdal aan het juiste adres voor andere dagjes uit. Ben je bijvoorbeeld een geschiedenisliefhebber? Stap dan 100 jaar terug in de tijd in Fort Edmonton Park, bezoek de meer dan 350 verschillende dieren in de Edmonton Valley Zoo, bewonder de piramides van het Muttart Conservatory of oefen je swing op golfbanen die de oevers van het rivierdal als een schilderachtige achtergrond gebruiken.

Boek je ticket